Dat doet ie nog het liefst, de gekkerd. Wordt er binnenkort van u een speech verwacht en heeft u hulp nodig? Wil de pen niet mee met die tekst die écht af moet? Ook dat doet ie dus, hé!

Ontdek zijn bibliografie!

– Airport (2004)
– Eén gedeeld door drie (2005)
– Fairy Tales (2008)
Koekoek (2009) – voor Code vzw
– De misérabelen (2009)
Voordat de bom valt (2013)

Voor Toneel Gustaaf

Café d’Amour (2008) – met Katrien Daniels
Ode aan de mèt (2009) met Katrien Daniels
De doagen (2010)
Kalleke Step en de man in de toren (2011)
Café d’amour 2 (2012) – met Katrien Daniels
Tijd & Botrammen (2015) – met Katrien Daniels
Denk aan iets leuks en alles komt goed (2018)
– ‘t Passeert (2019)

Voor Kalleke Step

– Sint-Niklaas, schijnheiligaard! (2011)
– Kalleke Step tegen de Pestkoppen (2012)
– Fabian en het laatste faunenlied (2014)
– De tijdstrein (2015)
– De vloek van Vlassenbroek (2016)
– De lichtjes van de Schelde (2017)
– De Sprokenjagers (2018)